Rukovodstvo SBM

 

bobsm

 

Slobodan Marinković

direktor

Rođen 1949. Završio Elektronski fakultet i Spoljnotrgovinsko poslovanje. Radio u kompjuterskoj industriji u razvoju hardvera i softvera, prodaji i marketingu i kao direktor kompanije Ei-Honeywell. Veliko iskustvo na poslovima organizacije, uvoza-izvoza, obuke menadžera, finansija, licenci, zajedničkih ulaganja i slično.

drmil

Dragan Milosavljević

zamenik direktora

Rođen 1952. Završio Mašinski fakultet i Spoljnotrgovinsko poslovanje. Radio u elektronskoj industriji na poslovima razvoja, organizacije obuke tehničkog osoblja i kao direktor izvoza kompanije Ei-Honeywell. Veliko iskustvo u poslovima prodaje, uvoza-izvoza, ino zastupanja i distribucije, finansija, poslovnim pregovorima i slično. Dragan je i osnivač, predsednik i trener aikido kluba AMADEUS iz Niša.

ives

Ivan Veselinović

direktor softver inženjeringa

Rođen 1949. Završio Elektronski fakultet. Radio u kompjuterskoj industriji na razvoju i proizvodnji softvera i rukovođenju softverskim aktivnostima u kompaniji Ei-Honeywell. Bio je direktor s/w kuće Softis d.o.o. Veliko iskustvo na poslovima organizacije informacionih sistema, obuke korisnika s/w i slično.

zelj

Željko Hotić

administrativno - komercijalni menadžer

Rođen 1970. Završio srednjotehničku školu. Radio u Ministarstvu unutrašnjih poslova u Nišu i firmi Deltamatic/Austrotherm. Poseduje značajno iskustvo u poslovnoj administraciji, primeni kompjutera, knjigovodstvenim poslovima, komercijalnim aktivnostima i slično. Željko je i predsednik, trener i osnivač kendo kluba MUSHIN iz Niša.