...Vaš pouzdani poslovni partner ...
 
Društvo za trgovinu, proizvodnju i usluge SBM d.o.o. 18000 Niš, telefon/faks: 018/249-371
 

TallyGenicom linijski štampači
Fletbed
 
Tally Genicom

Dascom

TallyDascom
Tally

Modeli - serija 6800:

TallyGenicom 6805 - 500 lpm
TallyGenicom 6810 - 1000 lpm
TallyGenicom 6815 - 1500 lpm
TallyGenicom 6820 - 2000 lpm
line family

Ključne prednosti

Brzina – Povećana produktivnost, smanjeno vreme čekanja na dokument pri štampanju. Ponuđen je u širokom izboru konfiguracija, brzina štampanja od 500 do 2000 linija po minuti. Štampajte više za kraće vreme!

Poboljšan kvalitet štampe – Lakše čitanje štampanih dokumenata posebno u uslovima slabog osvetljenja. Poboljšan pritisak u procesu štampanja, dodatno poboljšava jasnoću i čitljivost kod dokumenata na vise strana.

Zadovoljen standard o uštedi energije ENERGY STAR – Unapređeni sistem napajanja omogućava uštede u potrošnji električne energije i ujedno produžava vek trajanja uređaja.

Bolje upravljanje – Redizajnirani kontroler mikro valjka olakšava rad sa velikim brojem dokumenata.

Lakše učitavanje, manje otpada – Smanjeni broj pokretnih delova čini da upravljanje ovim štampačima postane lakše.

Smanjena potreba za IT intervencijama i kraće prosečno vreme zastoja – Nova funkcija patentirana od strane Tally Genicoma dostupna je samo  u ovoj seriji.

Poboljšana pouzdanost – Potpuno novo rešenje za kućište štampača pruža bolje performanse i zahteva manje popravki i intervencija od ranijih modela.

6610

Praktičnost

Eliminacija otpada – Nova “zero tear” konfiguracija omogucava uštedu kao da se radi o serijskim štampačima dok zadržava pouzdanost i uštede u ceni, što inače karakteriče linijske štampače.

Unapređeni sistem za slaganje papira – Sa novim pouzdanim slagačem papira možete uposliti pun kapacitet uredjaja. Ovo je bitno kod procesa gde je neophodan neprekidni visešečasovni režim rada.

Daljinsko upravljanje – Prilagođeni PrintNet alat nastavlja da nudi brzo kofigurisanje web panela putem interneta iz bilo kog od modernih pretraživača bez potrebe da se instalira dodatni softver. Za najnaprednije korisnike obezbeđen je PrintNet Enterprise. On omogućava daljinsko upravljanje grupa štampača iz bilo kog dela sveta u svakom trenutku. Postoji i mogućnost postavljanja e-mail obaveštenja operatorima ili IT osoblju u vezi sa preostalim vremenom trajanja trake, kvarova … To doveodi do manje prekida u radu i smanjuje troškove potrošnog materijala.

Plug and Print Kompatibilnost

Ova serija štampača nudi jednostavnu integraciju za korisnike postojećih TallyGenicom linijskih štampača. Svi modeli ovih linijskih štampača su u potpunosti u stanju da zamene svoje prethodnike iz ranijih  TallyGenicom linija. Nema potrebe da vršite bilo kakve promene. Ovo je pravi Plug and Print sistem.

InteliFilter pruža korisnicima najširi mogući spektar emulacije, mogućnost konfigurisanja i alata. Instalacija ne zahteva nikakve promene ne hostu i dozvoljava laku zamenu bez dodatnog reprogramiranja. Daljinsko upravljane štampačem, grupom štampača ili cele mreže štampača omogućava da se vrši kontrola i štampanje sa bilo kog mesta.

Očuvanje životne sredine

TallyGenicom 6800 serija je ENERGY STAR kvalifikovana i pruža operativnu uštedu energije u poređenju sa laserskim štampačima. Ovi štampači su napravljeni da traju godinama što je glavna ekološka dobit u odnosu na proizvode sa kraćim vekom trajanja.

Štampači ove serije su prilagođeni da koriste reciklirani papir. Generalno, smanjenjem potrošnje i redukovanim generisanjem otpada, ova familija linijskih štampača pruža održivo rešenje za zeleniji svet.

energy star

| Copyright SBM d.o.o. 2002 -2019 | e-mail: sbm@sbm.rs |